Te afli în drum spre o nouă aventură în timp ce alţii se ghemuiesc cu scuze în canapea. Pentru tine, totul este perfect pentru o aventură montană, o mică escapadă în afara oraşului sau o excursie oriunde doreşti. Vânt şi vreme dificilă? Nicio problemă pentru tine.

Eşti pregătit în totalitate pentru orice provocare: cu ajutorul accesoriilor originale BMW pentru sezonul toamnă/iarnă. Descoperă momentele fascinante ale sezonului şi bucură-te de service-ul BMW, seturile complete de roţi de iarnă BMW şi accesoriile pentru toamnă/ iarnă care se potrivesc perfect cu automobilul tău BMW.

“SIGURANŢĂ ŞI STIL PENTRU IARNA MEA.”

Seturi complete de roţi de iarnă originale BMW de înaltă calitate, din aliaj uşor, de 18", 19" sau 20".

Vremea se schimbă iar odată cu sezonul rece apar şi noi oportunităţi de a explora mediul rural. Dacă eşti bine echipar, drumurile îngheţate şi curbele alunecoase nu te vor ţine la distanţă de bucuria naturii. Astfel, puteţi să vă bazaţi pe jantele şi anvelopele originale BMW. Dezvoltate în colaborare cu producătorii de top (ex.: Bridgestone, Michelin şi Pirelli), anvelopele BMW cu marcaj cu stea oferă o senzaţie uşoară de condus, aderenţă optimă la drum şi siguranţă. Un singur lucru este clar: Jantele şi anvelopele originale BMW nu sunt un compromis ci o afirmaţie.

“JANTELE MELE – ACCESORIUL MEU PREFERAT.”

Accesorii BMW pentru jante şi anvelope.

Ploaia şi zăpada nu-ţi vor sta în cale. Mulţumită accesoriilor pentru jantele şi anvelopele originale BMW, eşti de asemenea perfect pregătit pentru sezonul rece. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a personaliza caracterul BMW-ului tău pe timp de iarnă. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

SERVICE PENTRU JANTE ŞI ANVELOPE BMW.

Te simţi bine să ştii că lucrurile importante se află pe cele mai bune mâini.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

ANVELOPE BMW ORIGINALE CU MARCAJ CU STEA.

Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt priorităţile principale atunci când vine vorba despre jante şi anvelope.

Marcajul cu stea indică faptul că anvelopele au fost produse special pentru BMW - şi în acord cu cele mai înalte standarde BMW. Dezvoltarea anvelopelor a început la un stagiu incipent al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani de zile, culminând cu testări minuţioase. Anvelopele cu marcaj cu stea sunt testate din şase puncte de vedere generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă, şi - caracteristic BMW - în alte două categorii ale plăcerii de a conduce: stil de condus şi sportivitate. În plus, acestea sunt dezgoltate în colaborare cu producători premium selectaţi precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli. Întreabă-ţi partenerul de service BMW cu privire la anvelopele cu marcj cu stea - se potrivesc perfect, sunt testate şi sigure.

“TOT CE AM NEVOIE PENTRU O IARNĂ PERFECTĂ SUNT ACCESORII DE CALITATE.”

Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă. Multe idei deosebite la exterior şi în interior.

Fie că este vorba de o excursie cu copii, o plimbare cu câinele sau o ieşire de weekend la o staţiune de schi - dacă doreşti să te bucuri de iarnă trebuie să fii bine echipat. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

Accesorii interioare BMW

Accesorii exterioare BMW

“MODUL NOSTRU DE A NE BUCURA DE IARNĂ.”

Service BMW. Condu relaxat cu ajutorul pachetelor de service personalizate din partea BMW.

Pregătirea este esenţială pentru o iarnă plăcută. Nu numai pentru tine, dar şi pentru BMW-ul tău. Pentru a te ajuta să depăşeşti toate provocările sezonului rece, profită de service-ul BMW excelent şi permite specialiştilor noştri să aibă grijă de nevoile tale şi ale BMW-ului tău. Ne vom asigura că BMW-ul tău este în stare perfectă pentru a face faţă celor mai dure condiţii.

VINO SĂ NE VIZITEZI.

  Informaţii pentru programare

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.