MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID.

CU ECOTICHET 20.000 LEI.

Un plug-in hybrid este propulsat atât de un motor electric cât şi de un motor cu ardere internă, combinând astfel ceea ce este mai bun din ambele lumi.

MODELELE BMW X PLUG-IN HYBRID.

CU ECOTICHET 20.000 LEI.

Modelele BMW X plug-in hybrid îmbină sustenabilitatea unui automobil hibrid cât şi dinamica de condus, performanţa şi confortul unui SAV BMW. Pentru a te bucura de orice aventură.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Autocobălcescu te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informaţii de contact

Informaţii despre maşina actuală

Modelul BMW de interes

*Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.