Cu ENGIE e-XPLORE ai mobilitate electrică integrată.

Alege prima soluție integrată de mobilitate verde și ai tot ce trebuie pentru ca tu să te bucuri de călătorii 100% electrice oriunde în țară, de acasă până la destinație.
Cu soluția ENGIE e-XPLORE ai propria stație de încărcare și un BMW i3, cea mai bine vândută mașină electrică din România. În plus, te bucuri de acces în rețeaua de încărcare națională, asistență tehnică și monitorizare online, oferite împreună cu un contract de energie electrică din surse regenerabile.

ENGIE are grijă să fii încărcat. Tu doar te bucuri de drum.

 

Ofertă disponibilă exclusiv în București și Ilfov la dealerul BMW Auto Cobălcescu. ENGIE are grijă să fii încărcat. Tu doar te bucuri de drum.

* Abonamentul de servicii e-xplore este supus unui tarif adițional ce este oferit împreună cu un contract ENGIE de energie electrică din surse regenerabile, valabil pe o perioadă de 24 de luni. Acest abonament cuprinde: acces la rețeaua de e-charge Renovatio din România, asistență tehnică și monitorizare online prin aplicația stației.

** Rată lunară 397 € + tva. Ofertă disponibilă prin Auto Cobălcescu pentru modelul BMW i3 42 kw, preț de vânzare 39.508 € + TVA, avans 1.975 € + TVA, 36 de rate lunare, valoare reziduală 48% și ecotichet de 45.000 lei inclus. Ofertă valabilă prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic Rabla Plus - mașini electrice 2020-2024. Obținerea ecotichetului cade în sarcina Cumpărătorului (Utilizator în contractul de leasing).

*** În avans nu sunt incluse costurile finanțării. Rata lunară nu include CASCO.

Staţia de încărcare Elvi by EVBox

EVBox face parte din Grupul ENGIE și este unul dintre cei mai mari producători de stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice.

 

 

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Auto Cobălcescu te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.
Informații personale:
Județ
Metoda de contact preferată:

E-mailPoștăTelefon/ servicii de mesagerieÎn mașină (dacă se aplică)

Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BBMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.