Cu ENGIE e-XPLORE ai mobilitate electrică integrată.

Alege prima soluție integrată de mobilitate verde și ai tot ce trebuie pentru ca tu să te bucuri de călătorii 100% electrice oriunde în țară, de acasă până la destinație.
Cu soluția ENGIE e-XPLORE ai propria stație de încărcare și un BMW i3, cea mai bine vândută mașină electrică din România. În plus, te bucuri de acces în rețeaua de încărcare națională, asistență tehnică și monitorizare online, oferite împreună cu un contract de energie electrică din surse regenerabile.

ENGIE are grijă să fii încărcat. Tu doar te bucuri de drum.

 

Avantajul client în valoare de 4.500 euro reprezintă discountul ofertei financiare disponibilă exclusiv prin Auto Cobălcescu şi valoarea staţiei de încărcare Elvi oferită de ENGIE Romania.

Ofertă disponibilă exclusiv în București și Ilfov la dealerul BMW Auto Cobălcescu. ENGIE are grijă să fii încărcat. Tu doar te bucuri de drum.

*Abonamentul de servicii e-xplore este supus unui tarif adițional ce este oferit împreună cu un contract ENGIE de energie electrică din surse regenerabile, valabil pe o perioadă de 24 de luni. Acest abonament cuprinde: acces la rețeaua de e-charge Renovatio din România, asistență tehnică și monitorizare online prin aplicația stației.

** Rata lunară: Începând de la 499 EUR. Ofertă disponibilă pentru persoane juridice exclusiv prin Auto Cobălcescu în București și Ilfov pentru BMW i3 125 kw, 60 de rate lunare, avans total: 32,5% incluzând tichetul de 10.000 EUR Rabla Plus (obținerea acestui ecotichet cade în sarcina cumpărătorului, în limita valabilității programului Rabla Plus), avans client 10% (la care se adaugă valoarea ecotichetului), valoare reziduală 1%. Rata lunară nu include accesul în rețeaua națională de e-charge sau costul abonamentului pentru energie electrică.
În limita disponibilității programului pentru 2019.

Staţia de încărcare Elvi by EVBox

EVBox face parte din Grupul ENGIE și este unul dintre cei mai mari producători de stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice.

 

 

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Auto Cobălcescu te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

Informații personale:
Județ
Metoda de contact preferată:

E-mailPoștăTelefon/ servicii de mesagerieÎn mașină (dacă se aplică)

Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BBMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.