Nuba şi BMW Auto Cobălcescu îţi răsplătesc loialitatea.

Serviciile exclusiviste sunt întotdeauna o surpriză plăcută. De aceea, suntem bucuroşi să îţi răsplătim loialitatea faţă de Nuba sau BMW Auto Cobălcescu – bine ai venit în clubul nostru de parteneriat, creat special pentru tine. Poţi beneficia de condiţii şi oferte speciale pentru modelul tău BMW preferat, dar şi alte facilităţi BMW Service. Descoperă-le pe toate.
 
Pachet Gold
Pachet Platinum
Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a îţi activa cardul şi a putea beneficia de toate avantajele ca membru al acestui club.

 

Activează-ţi cardul special.

Informații personale:

Maşina actuală:

Tip card:

Mesaj:

*Notă de informare.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul de date BMW Vertriebs GmbH – Sucursala România, precum şi împuterniciţii săi prestatori de servicii din Germania şi Cehia cu care operatorul a încheiat contracte în vederea prelucrării datelor, au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul prelucrarii datelor este de marketing, pentru desfăşurarea unor activităţi, cum sunt spre exemplu efectuarea de sondaje privind satisfacţia clienţilor, transmitere de informaţii referitoare la produse, servicii şi evenimente în scopuri de cercetare a pieţei. În vederea îndeplinirii scopului ante‐menţionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate către BMW AG (societate cu sediul in Germania) si BMW Vertriebs GmbH (societate cu sediul in Austria).

Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Prin urmare, doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment, gratuit şi fără nicio justificare prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sau un e-mail către împuterniciţii operatorului şi către operator, utilizând adresele următoare: infobmw@bmw.ro.

Vă informăm cu privire la faptul că, datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, Austria şi Cehia, în vederea redactării de rapoarte statistice, studii de piaţă, întocmirii de materiale publicitare şi derulării unor alte astfel de activităţi. Dacă unele informaţii din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a putea face modificările care se impun.

De asemenea vă aducem la cunoştiinţă că dealerii BMW îşi rezervă dreptul de a efectua drive teste în limita disponibilităţii automobilelor de drive test şi a consultanţilor de vânzări.

*Beneficiile prezentului card sunt valabile în perioada 1 octombrie 2017 – 31 martie 2018 în showroom-ul şi service-ul BMW Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311, Bucureşti.

**Maşina de înlocuire service va fi acordată în limita disponibilităţii.

***Posibilitatea de a avea un model BMW pentru test drive în perioada weekend-ului va fi în funcţie de disponibilitate şi va fi agreată cu un consilier BMW; perioada test drive-ului este de vineri, ora 16.00, până luni ora 10.00, în limita a 500 km.

****Discountul oferit de Nuba în locaţiile sale este valabil în zilele de duminica, luni, marţi, miercuri.