Nuba şi BMW Auto Cobălcescu îţi răsplătesc loialitatea.

Serviciile exclusiviste sunt întotdeauna o surpriză plăcută. De aceea, suntem bucuroşi să îţi răsplătim loialitatea faţă de Nuba sau BMW Auto Cobălcescu – bine ai venit în clubul nostru de parteneriat, creat special pentru tine. Poţi beneficia de condiţii şi oferte speciale pentru modelul tău BMW preferat, dar şi alte facilităţi BMW Service. Descoperă-le pe toate.
 
Pachet Gold
Pachet Platinum
Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a îţi activa cardul şi a putea beneficia de toate avantajele ca membru al acestui club.

 

Activează-ţi cardul special.

Informații personale:
Maşina actuală:

Tip card:

Metoda de contact preferată:

E-mailPoștăTelefon/ servicii de mesagerieÎn mașină (dacă se aplică)

Mesaj:

Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.

*Beneficiile prezentului card sunt valabile în perioada 1 octombrie 2017 – 31 martie 2018 în showroom-ul şi service-ul BMW Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311, Bucureşti.

**Maşina de înlocuire service va fi acordată în limita disponibilităţii.

***Posibilitatea de a avea un model BMW pentru test drive în perioada weekend-ului va fi în funcţie de disponibilitate şi va fi agreată cu un consilier BMW; perioada test drive-ului este de vineri, ora 16.00, până luni ora 10.00, în limita a 500 km.

****Discountul oferit de Nuba în locaţiile sale este valabil în zilele de duminica, luni, marţi, miercuri.