TREI MOTIVE CONVINGĂTOARE.

Mai multă siguranţă pe drum: jante şi anvelope BMW cu marcaj cu stea.

Imagine cu jantă BMW M cu apărătoare, în timp ce rulează

OPTIMIZATE.

Imagine în prim-plan cu marcajul cu stea de pe anvelopa BMW

TESTATE.

Janta BMW cu logo BMW, în timp ce rulează

SIGURE.

„TESTĂM NOI TOTUL, SĂ NU FIE NEVOIE CA TU SĂ-ŢI TESTEZI NOROCUL.”

Jante şi anvelope originale BMW cu marcaj cu stea.

Marcajul cu stea indică faptul că anvelopa a fost produsă special pentru BMW – şi în concordanţă cu cele mai înalte standarde BMW. Dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, culminând cu teste detaliate. Anvelopele cu marcaj cu stea sunt testate din şase puncte de vedere: siguranţă, durabilitate, confort, eficienţă şi – caracteristic pentru BMW – stil de condus şi comportament sportiv. În plus, sunt concepute în strânsă colaborare cu producători premium (de exemplu Continental, Dunlop, Goodyear şi Pirelli). Tot ce trebuie să faci este să ceri partenerului tău de service BMW anvelopele cu marcaj cu stea – se potrivesc perfect cu automobilul tău, sunt testate şi sigure.

Bărbat şi fetiţă în pădure cu mâinile în aer

OPTIMIZATE.

Toate jantele şi anvelopele BMW originale sunt concepute pentru dinamica de condus şi designul specifice fiecărui model BMW.

Imagine din spate cu un bărbat şi o fetiţă într-o pădure

TESTATE.

Fiecare anvelopă a trecut prin testări riguroase, bifând până la 50 de criterii de calitate diferite (reglementările UE solicită îndeplinirea a doar trei criterii).

Fetiţă râzând în faţa unui peisaj montan

SIGURE.

Anvelopele cu marcaj cu stea au durată de viaţă lungă, evaluări maxime în ce priveşte siguranţa şi tehnologie runflat de ultimă generaţie.

SIGURE ŞI STILATE.

Set complet de roţi BMW originale.

De ce să fii nevoit să alegi când poţi avea totul? Cu setul complet de roţi BMW originale, siguranţa merge mână în mână cu aspectul perfect. Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de testarea seturilor complete de roţi BMW originale. În simulări detaliate şi în cele mai dure situaţii practice, acestea trebuie să dovedească faptul că merită denumirea „BMW original”, în orice condiţii de condus. Designul variat înseamnă că fiecare client îşi poate alege setul complet de roţi care i se potriveşte.

SET COMPLET DE ROȚI DE IARNĂ.

Jante din aliaj uşor M Performance de 18'', tip Double-spoke, stil 796 M

796 M.

Jante din aliaj uşor M Performance de 18'', tip Double-spoke, stil 796 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.

Jante M din aliaj uşor de 20'', tip Double-spoke, stil 648 M

648 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Double-spoke, stil 648 M, bicolore în Gri Orbit, lucioase. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.

Jante M Performance din aliaj uşor de 19'', tip Double-spoke, stil 786 M

786 M.

Jante forjate M Performance de 19'', tip Double-spoke, stil 786 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope runflat.

Jante M din aliaj uşor de 19'', tip Double-spoke, stil 727 M

727 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 19'', tip Double-spoke, stil 727 M, bicolore în Gri Orbit, lucioase. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope mixte runflat.

Jante M din aliaj uşor de 20'', tip Star-spoke, stil 748 M

748 M.

Jante din aliaj uşor de înaltă calitate M Performance de 20'', tip Star-spoke, stil 748 M, în Negru Jet mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi TPMS de iarnă cu anvelope runflat.

ACCESORII JANTE.

Capace BMW ale supapelor, din aluminiu

Capace ale supapelor.

Capace ale supapelor de înaltă calitate din aluminiu, pentru protecţia eficientă a supapelor TPMS din aluminiu. Cu logo BMW.

Capac butuc roţi

Capac butuc roţi.

Capacul “plutitor” al butucului roţilor constă în logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie.

Sistem de prezoane antifurt

Sistem de prezoane antifurt.

Sistemul de prezoane anifurt de calitate premium, extrem de eficient, prezintă patru prezoane cu inscripţie specială BMW.

Lanţuri de zăpadă

Lanţuri de zăpadă.

Lanţurile de zăpadă tip „Disc” pot fi montate extrem de rapid şi de uşor, datorită inelelor flexibile din oţel şi a sistemului de închidere rapid.

 • Poţi alege din multiple stiluri (culori, suprafeţe, materiale, formă spoke, mărimi), care pot fi utilizate şi pe timp de iarnă;
 • Aliniere perfectă a jantei din aliaj, a anvelopelor şi a senzorului TPMS;
 • Oferte atrăgătoare pentru dimensiuni diferite;
 • Rezervă de piese de schimb garantată pentru 10 ani (de la lansare);
 • Proceduri de fabricaţie şi inspecţie stricte, precum metodele de testare: test spray cu apă sărată, test raze X, test de scurgere, bancă de test pentru calcularea presiunii în condiţii extreme, test practic pe traseul din Nürburgring.
 • Greutate scăzută;
 • Dinamică de condus şi manevrabilitate;
 • Design exclusivist;
 • Durabilitate.
Bărbat cu ochelari de soare în faţa unui BMW albastru

ASIGURAREA ANVELOPELOR BMW TIMP DE 36 DE LUNI.

Simbolul ”stea” BMW reprezintă calitatea superioară garantată de producător. Primeşti o asigurare gratuită a anvelopelor BMW originale prin achiziţionarea acestora de la un dealer autorizat BMW. Asigurarea anvelopelor este valabilă timp de 36 de luni de la data achiziției şi oferă protecție optimă, precum şi restituirea a până la 100% din costurile acestora.

Termeni şi condiţii

Asigurarea anvelopelor BMW include:
 • deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuțit (de exemplu cuie sau sticlă spartă);
 • deteriorări produse de lovirea bordurii;
 • vandalism;
 • furt.
Cu asigurarea anvelopelor BMW, în cazul unei avarii la acestea ţi se va rambursa până la 100% din costul anvelopelor.* În primul an: 100% În al doilea an: 75% În al treilea an: 50% * Fără montaj. Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate la pertenerul tău de service BMW. Asigurarea anvelopelor BMW este un serviciu oferit de Allianz Versicherungs-AG.

MIC DICŢIONAR AL JANTELOR ŞI ANVELOPELOR BMW.

Acest mic dicţionar oferă definiţii pentru orice termen legat de jante şi anvelope.

Jantele şi anvelopele BMW originale cu marcaj cu stea oferă multe avantaje deoarece sunt concepute special pentru fiecare model BMW. Tracţiunea, stabilitatea direcţiei, manevrabilitatea în viraje, confortul şi acustica – toate sunt optimizate pentru automobilul tău. Tiparul anvelopelor asigură aderenţă sporită la drum şi scurgere optimă a apei, capacităţi îmbunătăţite la viteze mari, stabilitate crescută şi rezistenţă mică la rulare. Forma straturilor din interior menţin anvelopa stabilă chiar şi la presiuni interne crescute. Benzile laterale protectoare feresc anvelopa de eventuale avarii, oferind confort şi control mai mare al direcţiei. Nucleul din oţel menţine anvelopa fixă pe jantă. Per total, structura detaliată a anvelopei oferă avantaje clare în termeni de siguranţă şi în ceea ce priveşte dinamica de condus.

Raportul de aspect este raportul dintre înălţimea şi lăţimea anvelopei, în procente (Î/L, în %). Acest lucru este indicat în descrierea anvelopei. Exemplu: o anvelopă cu dimensiunea 175/70 R 13 are o lăţime de 175 mm, înalţimea peretelui fiind de 70% din lăţime. Data de fabricare este înscrisă în marcajul cu puncte de pe lateralul anvelopei. Marcajul cu puncte include, pe lângă altele, şi vârsta anvelopei în formă codificată. De exemplu, „2413” înseamnă ca anvelopa a fost fabricată în săptămâna 24 a anului 2013.

TPMS se referă la Tyre Pressure Monitoring System (trad. Sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor). Faţă de FTM (Flat Tyre Monitor), unde sunt oferite doar avertismente pasive despre viteza de rotaţie a anvelopelor, acest sistem lucrează prin senzori electronici activi. Senzorii sunt instalaţi în interiorul anvelopei şi sunt în contact permanent cu automobilul, prin unde radio.

Sistemul arată informaţii precum presiunea aerului şi avertizează conducătorul auto în urma detectării unei pierderi de presiune în anvelope. Acest sistem a fost declarat obligatoriu pentru toate automobilele din UE din 2015. Asigură-te că senzorii TPMS sunt optimizaţi pentru automobilul tău, pentru că aceştia pot varia atât în funcţie de model, cât şi în funcţie de anul de fabricare.

Unii conducători auto presupun că anvelopele pentru toate anotimpurile oferă cea mai bună soluţie şi că acestea elimină necesitatea schimbării anvelopelor. Cu toate acestea, siguranţa este compromisă pentru că anvelopele sunt create pentru situaţii moderate de vreme, fără să ia în calcul zăpada, ploaia torenţială sau temperaturile de sub 0 grade celsius. Distanţa de frânare este astfel mai lungă în comparaţie cu anvelopele de iarnă sau de vară. De aceea recomandăm anvelopele de iarnă şi de vară cu marcaj cu stea. Anvelopele pentru toate anotimpurile All-Season sunt disponibile mai mult în dimensiuni mici şi sunt folosite pentru automobile cu putere mai mică a motorului – lucru care nu se aplică şi în cazul unui model BMW. Aceste anvelope nu sunt optimizate şi nu pot oferi plăcerea de a conduce caracteristică BMW.

În timpul rulării, abraziunea se produce în mod automat, astfel că tiparul anvelopelor trebuie verificat periodic. Anvelopele de iarnă trebuie să aibă o adâncime a striaţiilor de cel puţin 4 mm, iar cele de vară trebuie să aibă minimum 3 mm. În Germania dimensiunea minimă legală necesară este de 1,6 mm, atât pentru anvelopele de vară, cât şi pentru cele de iarnă.

Te poţi baza mereu pe tehnologia runflat, pentru că poţi continua să conduci încă 80 de kilometri la viteze de 80 km/h după o pană. Deci îţi poţi continua drumul în siguranţă şi confort. Marginile laterale ranforsate ale anvelopelor cu tehnologie runflat stabilizează automobilul şi astfel nu este nevoie să opreşti în locuri nepotrivite pentru a schimba anvelopa avariată cu roata de rezervă. În schimb, poţi conduce nestingherit până la cel mai apropiat partener de service BMW.

Pentru prima dată, clienţii cu cerinţe foarte ridicate pot achiziţiona un set de roţi speciale BMW pentru a creşte capacităţile off-road ale automobilului lor. Acestea sunt echipate cu anvelopele de ultimă generaţie pentru toate suprafeţele Grabber AT3 şi vor fi disponibile odată cu lansarea noului BMW X5. În plus, acestea pot fi folosite ca set complet de roţi pentru iarnă, pentru că au inscripţiile „M+S” şi „Three-Peak Mountain Snowflake”. Setul de roţi este disponibil doar prin departamentul aftersales.

Pentru condiţiile speciale de drum, BMW are disponibile anvelope cu structură fină sau cu noduli ascuţiţi, precum şi seturi complete de roţi pentru anumite pieţe. Anvelopele cu noduli ascuţiţi oferă aderenţă net superioară şi tracţiune pe drumurile îngheţate, în timp ce anvelopele cu structură fină sunt ideale pentru drumuri înzăpezite, datorită compusului lor special din cauciuc.

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant al dealerului tău BMW preferat te va contacta în următoarele 48 de ore cu detalii şi informaţii suplimentare. [
Informații personale:
Metoda de contact preferată:

E-mailPoștăTelefon/ servicii de mesagerieÎn mașină (dacă se aplică)

Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.