CE ESTE BMW SELECT?

Tu la volanul unui automobil BMW. Visul tău. Acum mult mai aproape de a deveni realitate.

Bucură-te de oferta BMW Select care te ajută să finanțezi mașina dorită în cel mai accesibil mod. Ai acum rate lunare reduse, o valoare de revânzare ridicată garantată (64%) prin simpla opţiune de returnare a automobilului şi posibilitatea de a alege un nou automobil BMW la fiecare 3 ani.

Avans 10%, rată reziduală 40% garantată, rată lunară 499 Euro (Tva şi Casco incluse).
Durată leasing 5 ani, în limita a 100.000 km;
Garanție şi BMW Service Inclusive

*exemplul de calcul este valabil pentru persoane juridice.

Visul devine și mai frumos cu extra beneficii: ai incluse asigurarea GAP și garanţie extinsă a automobilului prin BMW Repair Inclusive, pe toată durata contractului de leasing (în limita a 30.000 de km parcurși anual).

Garanţia extinsă BMW asigură prelungirea perioadei de garanţie standard de 2 ani, cu o perioadă suplimentară de până la 3 ani.

În cazul producerii în primii trei ani contractuali a unei daune totale sau al unui furt total, asigurarea GAP acoperă în limita a 15.000 euro diferența dintre valoarea de factură a autovehiculului şi valoarea despăgubirii încasate prin polița CASCO.

* 1% din valoarea mașinii, calculat ca medie lunară incluzând și avansul. Capitalul de 36% din prețul mașinii include si un avans de minim 10% pana la maxim 36%. De exemplu, în cazul unui avans de 10% mai rămâne de returnat, în 36 de rate, un capital în valoare de 26% din prețul mașinii. Pe lângă capitalul returnat (parte din prețul automobilului) se adaugă costurile de finanțare şi asigurare aferente contractului de leasing.

Poţi să alegi una dintre următoarele opţiuni:
A. Returnezi maşina la dealer şi, dacă doreşti, poţi să alegi un nou automobil prin BMW Select.
B. Păstrezi maşina şi plăteşti diferenţa rămasă. Poţi inclusiv refinanţa valoarea reziduală.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Auto Cobălcescu te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

Informații personale:
Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.