„Smart Video Communication” este o soluţie personalizată, specializată pentru domeniul auto oferită în forma unei aplicaţii uşor de utilizat, care te pune în contact direct cu atelierul de service. Rezultat: un nou mod de comunicare cu partenerul tău de service BMW îţi asigură mai multă transparenţă şi încredere privind serviciile pe care ţi le punem la dispoziţie.

LA DISTANŢĂ, ÎN SIGURANŢĂ.

Preluăm şi livrăm automobilul acasă fără interacţiune directă între client şi personalul mărcii.

Livrarea este asigurată gratuit pentru toţi clienţii care primesc un automobil nou. Serviciul de preluare şi apoi livrare este gratuit pentru toţi clienţii cu lucrări de service de peste 1200 de lei. Preluarea/predarea maşinii se face cu o platformă de transport, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul mărcii şi client, toată comunicarea desfăşurându-se telefonic şi în format digital.

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienţii de service primesc informaţii complete şi materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service.

În final, plata se face la distanţă, prin transfer bancar. Serviciul este completat de un program de curăţare a automobilului şi de lucru protejat – care include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a unei huse de protecţie pentru scaune şi volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.

AVANTAJELE TALE.

 • Transparenţă.
  Ai posibilitatea de a vedea şi înţelege necesitatea efectuării anumitor lucrări de întreţinere/reparaţii precum şi de a aproba extinderea perioadei pentru executarea acestora.
 • Claritate.
  Cauzele, etapele şi rezultatele lucrărilor de întreţinere/reparaţii efectuate sunt relatate clar şi furnizate prin intermediul unui videoclip succint şi explicit.
 • Încredere.
  Transparenţa creează încredere. Astfel, putem demonstra că îţi punem la dispoziţie servicii de calitate, perfecte pentru tine.
 • Acces rapid.
  Poţi vizualiza videoclipul şi aproba extinderea perioadei de executare a lucrărilor de întreţinere/reparaţii prin intermediul oricărui dispozitiv conectat la internet.

CUM FUNCŢIONEAZĂ?

1. Asistentul de service îţi explică ce reprezintă SVC („Smart Video Communication”) şi te pregăteşte pentru primirea unui SMS/ e-mail.

2. Tehnicianul realizează verificarea automobilului şi filmează un videoclip prin intermediul SVC.

3. Asistentul de service primeşte videoclipul, îşi dă aprobarea şi apoi îl trimite către tine.

4. Tu ai ocazia să vizualizezi videoclipul şi să trimiţi o notificare în timp real către asistentul de service, indiferent de unde te afli şi cu ce te ocupi.

5. Asistentul de service primeşte notificarea şi te contactează dacă este necesar.

VINO SĂ NE VIZITEZI.

Sunt diverse motive pentru care să ne vizitezi. Dacă vrei să-ţi aduci automobilul la service-ul nostru, trebuie să faci o programare în avans. Te rugăm să completezi câmpurile obligatorii* pentru a face o programare.


  Informaţii pentru programare

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.