ŞI MĂ VOI RIDICA LA STANDARDELE CU CARE EŞTI OBIŞNUIT.

Modelul tău BMW înmatriculat pentru prima oară în România va avea parte de un pachet special de bun venit la Auto Cobălcescu, service autorizat BMW:

Prima vizită în service pentru schimb ulei şi filtru este gratuită.

Pentru a te bucura de cadoul nostru de bun venit, este nevoie să îndeplineşti următoarele condiţii:

Eşti posesor al unui automobil BMW importat începând cu 1 ianuarie 2018

Automobilul tău BMW are 5-10 ani şi mai puţin de 150.000 km rulaţi

Au trecut minim 3 luni de la data înmatriculării finale

Este prima vizită la un partener oficial BMW Service

   

Inovaţie şi competenţă. Ulei de motor BMW şi Service.

Filtrele de ulei au o durată lungă de viață și asigură o uzură redusă a motorului. Filtrele de ulei BMW Originale protejează componentele motoarelor și lubrifianților împotriva contaminării. Calitatea acestora influențează direct ciclul de viață al acestor componente și, prin urmare, are o importanță vitală.   Uleiurile de motor BMW Originale îndeplinesc standardele de calitate necesare pentru motoarele BMW şi exploatează perfect potenţialul lor în ceea ce priveşte performanţa, eficienţa şi longevitatea. Maximizează efectul benefic al lucrărilor de mentenanţă ale automobilului tău BMW cu Uleiul de motor BMW Original şi cu experienţa îndelungată a specialiştilor noştri de service.

LASĂ-NE DATELE TALE.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant al dealerului tău BMW preferat te va contacta în următoarele 48 de ore cu detalii şi informaţii suplimentare.

Informații personale:
Maşina actuală
Oferta de interes
Metoda de contact preferată:

E-mailPoștăTelefon/ servicii de mesagerieÎn mașină (dacă se aplică)

Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Romania S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW Romania S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Romania S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.