Fascinaţia unui model Coupé: a fost probabil dintotdeauna cea mai fascinantă trăsătură a mărcii BMW. Pentru că nimic nu întruchipează mai clar dragostea condusului sportiv şi dinamic decât eleganţa. Entuziasmul nostru este elementul ce a dat naştere Conceptului BMW Seria 4 Coupé. Designul său impresionant îmbină elementele BMW Coupé autentice şi în acelaşi timp le

reinterpretează într-o manieră dinamică. Grila frontală dublă cu design filigranat este un element cu o profunzime misterioasă, iar împreună cu vopseaua exterioară de înaltă calitate, acestea pun bazele unui nou capitol în istoria modelelor dinamice coupé.

FASCINAŢIE, ÎNTR-O FORMĂ PLINĂ DE PASIUNE.

Detaliile importante ale BMW Concept 4.

UN NOU TIP DE AVENTURĂ.

Elementele de design ale BMW Concept 4.

Plăcerea pură de a conduce este cea mai atractivă caracteristică a unui automobil BMW. BMW Concept 4 demonstrează acest lucru cu fiecare milimetru al proporţiilor sale atletice, limbajul de design subtil şi culoarea exterioară extraordinară Roşu Forbidden. Ceea ce clar scoate în evidenţă faptul că acest model nu este un Coupé obişnuit este grila verticală BMW, care alături de farurile înguste cu tehnologie LED şi laser, captează toată atenţia către partea frontală a automobilului. La o privire mai în detaliu se poate observa cifra 4 în grila din spatele barelor orizontale decorate cu cristale; cifra pare să se repete la infinit şi se regăseşte şi în noile prize de aer laterale. Oglinzile cu protecţie împotriva intemperiilor sunt create din aluminiu lucios şi accentuează eleganţa automobilului. Linia alungită a plafonului, umerii atletici, împreună cu stopurile înguste, tri-dimensionale, cu tehnologie LED, precum şi difuzorul aerodinamic negru impresionant oferă părţii spate un aspect sportiv intens.

DESIGN CE ATRAGE. DINAMICI CE INSPIRĂ.

PROCESUL DE DESIGN.