#WHATEVERHAPPENS. SERVICE BMW.

PLĂCEREA DE A CONDUCE FĂRĂ GRIJI. PENTRU FIECARE CONDUCĂTOR AUTO ŞI FIECARE BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de BMW Auto Cobălcescu. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţurile atractive all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciul nostru Reparaţii şi îngrijire BMW şi multe alte servicii individuale. Avem mereu oferta optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

FĂ ONLINE O PROGRAMARE ÎN SERVICE BMW - RAPID ŞI UŞOR.

Un serviciu bun începe online - rapid, uşor şi la orice oră. Fie că e vorba despre verificarea frânelor, schimbarea uleiului de motor sau orice alt serviciu: prin sistemul BMW de programări online îţi oferim o soluţie convenabilă pentru a-ţi stabili următoarea vizită în service. La urma urmei, nimeni nu-ţi cunoaşte automobilul mai bine decât specialiştii noştri de la BMW Service. Trebuie doar să alegi serviciul dorit şi să vezi ce programări sunt disponibile la BMW Auto Cobălcescu.

Fă o programare online acum

APLICAŢIA MY BMW.

VERIFICARE ŞI ÎNTREŢINERE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Relaxează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea pură de a conduce. BMW Service Inclusive face posibil acest lucru. Plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Astfel, modelul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

Descoperă acum

BMW SERVICE 5+.

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

Descoperă acum

GARANŢIA EXTINSĂ BMW.

Bucură-te de mai multă siguranţă timp de până la 5 ani. Cu BMW Extended Warranty ai posibilitatea de a extinde garanţia standard de doi ani până la între 3 şi 5 ani sau 200.000 de kilometri. Beneficiază de servicii complete precum reparaţiile rapide cu piese originale BMW şi bucură-te de sentimentul liniştitor de a fi pregătit pentru orice.

Descoperă acum

MAI MULTE SERVICII BMW PENTRU TINE.

Îţi stăm mereu la dispoziţie - cu personal specializat, tehnici de reparaţii de ultimă generaţie, precum şi piese originale BMW. Experţii noştri se asigură că automobilul tău este readus rapid şi profesionist la starea sa iniţială, astfel încât modelul tău BMW să rămână un BMW autentic. Iar în cazul unui accident sau al unei defecţiuni, specialiştii noştri oferă asistenţă oriunde şi oricând. Beneficiază de Asistenţa BMW în caz de defecţiune, care te ajută într-un mod rapid şi simplu.

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul de Asistenţă rutieră BMW îţi stă la dispoziţie gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an. Contactează-ne prin aplicaţia My BMW sau direct din automobilul tău prin sistemul iDrive, în meniul BMW ConnectedDrive, iar experţii noştri îţi vor oferi ajutor specializat fie prin telefon, fie la faţa locului.

BMW Repair & Care.

Fie că este vorba despre un accident sau reparaţii cosmetice: Poţi avea încredere în experţii noştri din atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW. Aceştia repară orice daune, majore sau minore, respectând cele mai înalte standarde de calitate şi potrivite perfect pentru modelul tău BMW.

Rechemare BMW.

Siguranţa clienţilor şi a produselor noastre este extrem de importantă pentru noi. Acesta este motivul pentru care efectuăm în permanenţă inspecţii de control al calităţii. Poţi folosi seria de şasiu pentru a verifica dacă există acţiuni de rechemare în service care se aplică modelului tău BMW. În astfel de cazuri, BMW suportă costurile pentru toate activităţile de rechemare şi reparaţie.

Verificări şi întreţinere automobil BMW.

Experţii noştri BMW lucrează cu tehnologii de service inovatoare şi piese originale BMW. Aceasta garantează plăcerea ta de a conduce şi siguranţa şi că valoarea modelului tău BMW este păstrată. Indiferent dacă conduci un BMW nou sau un model mai vechi.

BMW Teleservices.

BMW Teleservices îţi face viaţa mai confortabilă: Dacă sunt necesare lucrări de întreţinere sau în cazul unei defecţiuni,BMW Auto Cobălcescu va primi toate informaţiile relevante despre automobil şi te va contacta pentru a crea o programare. Trebuie doar să înregistrezi online automobilul tău în portalul BMW ConnectedDrive şi să alegi un partener de service.

Piese BMW autentice.

Piesele BMW autentice sunt cea mai bună alegere. Au fost special concepute, produse şi testate în mod intens pentru modelul tău BMW. Indiferent dacă sunt noi sau recondiţionate – Piesele BMW autentice oferă cea mai bună calitate, asigură performanţa optimă şi cresc valoarea la revânzare.

BMW SERVICE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

BMW Auto Cobălcescu are mare grijă de tine şi de modelul tău BMW. De la pachetele de service pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţurile globale atractive ale BMW Service 5+, la serviciul nostru individual Caroserie şi Vopsitorie, reparaţii cosmetice şi multe alte servicii adaptate pentru tine şi pentru modelul tău BMW: avem întotdeauna soluţia potrivită pentru tine – indiferent de modelul BMW pe care îl conduci şi de ce ai nevoie. Ne asigurăm că vei avea parte de mulţi kilometri de călătorii fără griji.

În 1982, BMW a înlocuit intervalele rigide de întreţinere cu un serviciu personalizat. Senzori şi algoritmi speciali monitorizează diferitele condiţii de funcţionare ale modelului tău BMW. Serviciul Bazat pe Condiţie (Condition Based Service - CBS) determină cerinţele actuale şi viitoare de întreţinere a automobilului tău. Sistemul îţi permite să adaptezi domeniul de aplicare al întreţinerii la nevoile tale.

Utilizează Control Display pentru a vedea kilometrajul şi termenul rămas pentru cerinţele de întreţinere selectate, inclusiv orice date limită impuse prin lege:

  • Ulei de motor
  • Plăcuţe de frână: faţă şi spate, separat
  • Lichid de frână
  • Verificare automobil
  • Inspecţii obligatorii din punct de vedere legal în conformitate cu legislaţia naţională
  • Filtru de particule diesel

Eşti mereu informat din timp când trebuie să efectuezi următoarea revizie.

Consultă Control Display pentru a afla de ce serviciu de întreţinere ai nevoie, de exemplu, ulei de motor, plăcuţe de frână etc. În plus, automobilul tău salvează în permanenţă în telecomandă (cheia automobilului) toate informaţiile privind întreţinerea pe durata călătoriei tale. BMW Auto Cobălcescu poate citi pur şi simplu datele de pe telecomandă şi îţi poate face o ofertă care include lucrările de întreţinere care ţi se potrivesc cel mai bine.

Preţurile pentru o inspecţie depind de starea modelului tău BMW. Fă o programare la BMW Auto Cobălcescu şi solicită o ofertă individuală.

Fă o programare online acum

Numărul VIN este numărul de identificare sau seria de şasiu a automobilului tău. Poţi găsi numărul de identificare al automobilului în partea 1, secţiunea E a certificatului tău de înmatriculare. Partea 1 a certificatului de înmatriculare este prezentă pe talon din 2005. Înainte de 2005, numărul de identificare apărea în secţiunea 4 a certificatului de înmatriculare.