Conceptul BMW X7 745e reprezintă esenţa luxului: cu design inovator şi o prezenţă impunătoare. Este caracterizat prin foarte mult spaţiu şi confort. În plus, atunci când îşi face apariţia creează o impresie foarte puternică.

CREEAZĂ O IMPRESIE PUTERNICĂ.

Prezenţa este o chestiune de carismă, iar Conceptul BMW X7 745e demonstrează acest lucru din toate punctele de vedere. Deşi are dimensiuni considerabile, aspectul său impresionant creează senzaţia unei siluete extrem de agile, iar acest lucru se datorează liniilor de design dinamic ce îi conferă fluiditate. Împreună cu grila proeminentă a radiatorului, prizele de aer puternice şi suprafeţele elegante creează un aspect impunător.

„Conceptul BMW X7 Plug-in hybrid oferă senzaţia de lux şi modernitate prin stilul său discret şi prin detaliile foarte speciale.”

Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design

Simpla deschidere a portierelor demonstrează clar că modelul Concept BMW X7 745e stabileşte standarde noi din toate punctele de vedere. Pasagerii sunt întâmpinaţi de sistemul de iluminare ambientală, sistem ce le oferă pe parcursul călătoriei efecte interactive. Dimensiunile generoase ale geamurilor, alături de plafonul panoramic de sticlă conferă o senzaţie inedită de spaţiu şi de exclusivitate.

O CHESTIUNE DE STIL.

Un loc care simţi că a fost creat doar pentru tine: descoperă o nouă dimensiune a luxului, cu Conceptul BMW X7 745e. Cu semne distinctive de perfecţiune, habitaclul întâmpină pasagerii cu un confort de neegalat şi cu foarte mult spaţiu. Combinaţia de materiale moderne de cea mai bună calitate, design contemporan şi cea mai fină piele creează o atmosferă unică.

Conceptul BMW X7 745e este un automobil vizionar care creează standarde noi în domeniul serviciilor digitale şi al conectivităţii. Interfaţa pentru utilizatori inovatoare asigură posibilitatea de comunicare a pasagerilor atât cu lumea exterioară cât şi între ei, cu ajutorul ecranelor individuale. Un aspect esenţial care trebuie subliniat: mesajele sunt afişate de benzi interactive de lumină care se deplasează prin habitaclu din spate în faţă, de-a lungul portierelor.