DE AICI SINGURA DESTINAŢIE ESTE SPRE NOI DESTINAŢII.

Suntem hotărâți să atingem obiectivele Acordului de la Paris privind schimbările climatice și avem ambiția de a fi cel mai de succes și mai sustenabil furnizor premium pentru mobilitate individuală. La urma urmei, pentru noi sustenabilitatea nu este o tendință, ci un apel la acțiune.

Cu autonomie impresionantă, automobilele BMW electrice și plug-in hybrid devin mai flexibile, mai sustenabile și mai atractive ca oricând.

„ NU FACEM SUSTENABILITATEA LA BMW.
FACEM BMW SUSTENABIL. “

Oliver Zipse – Director al Consiliului de Administrație al BMW AG

MODELELE ELECTRICE BMW: CEA MAI BUNĂ ALEGERE, NU DOAR O ALEGERE.

Fără emisii locale, te bucuri de răspunsul direct, fără compromisuri al motorului electric, precum și de caracteristici revoluționare de accelerație, de comportamentul de condus extrem de agil. Și veștile bune nu se opresc aici. Prin programul naţional de finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră 2020-2024, poți achiziționa un model electric BMW cu un ecotichet în valoare de 45 000 lei.

BMW PLUG-IN HYBRID ÎMBINĂ TEHNOLOGIA VIITORULUI CU CERTITUDINEA EXPERIENŢEI.

Gama noastră de automobile îți oferă posibilitatea să alegi exact ce ți se potrivește, fără compromisuri. Autonomia integral electrică este ideală pentru drumurile de zi cu zi, iar la drum lung, te poți baza pe motorul cu combustie internă să-ți ofere experiența de condus cu care te-ai obișnuit. În plus, pentru achiziționarea unui model plug-in hybrid beneficiezi de un ecotichet în valoare de 20 000 lei. În concluzie, ai doar avantaje.

SUSTENABILITATEA BMW.

Descoperă o lume electrizantă.

Grija pentru viitor ne ghidează fiecare pas și te invităm să ne însoțești într-o călătorie virtuală printre noutăți și subiecte interesante.

Bateria - celula viitorului.

Aici este locul în care se creează viitorul. Este o linişte completă, întreruptă doar de zgomotul monoton al dispozitivelor de laborator.

Intensificăm activitățile de dezvoltare durabilă.

BMW Group Purchasing intensifică activităţile de dezvoltare durabilă şi deschide calea pentru creşterea viitoare a mobilităţii electrice.

Ne ţinem promisiunile.

500.000 de automobile electrificate ale Grupului BMW pe şoselele din întreaga lume.

Tehnologia mild hybrid.

Mobilitatea se schimbă: întreaga lume vorbeşte despre maşinile electrice. Şi acum nu există doar un concept de electrificare, ci mai multe.

Tot ce trebuie să ştii despre încărcarea maşinilor electrice.

Până în 2023, Grupul BMW intenționează să lanseze 25 de modele pur electrice sau plug-in hybrid. Dar cum se încarcă o mașină electrică? Ce trebuie să știi despre tipurile de conectori? Și unde poți găsi o stație de încărcare?

Citește mai departe pentru a afla răspunsurile !

Modelul tău BMW electric sau plug-in hybrid te poate duce oriunde îţi doreşti.

Zilele în care automobilele electrice erau obligate să oprească la fiecare 100 km pentru reîncărcare sunt de mult apuse. Anxietatea de autonomie a fost înlocuită de relaxarea de autonomie.

Descoperă staţiile de încărcare PlugShare

„Changing Lanes” (trad. „Schimbarea benzilor de circulație”) este podcast-ul oficial BMW. În acest episod, explicăm diferențele dintre modelele plug-in hybrid, modelele electrice, și modelele cu tehnologie „Mild Hybrid”, precum și multe altele.

Știm că este dificil să urmărești toate tehnologiile atunci când vine vorba despre electromobilitate.

De aceea, folosim acest episod al podcast-ului „Changing Lanes” pentru a explica ce tipuri de modele electrice există, de la cele PHEV până la cele cu celule de combustie.

Așadar, pregătește-te pentru a învăța principalele diferențe privind încărcarea, configurația motorului și folosirea zilnică – iar, dacă dorești să fii la curent cu modul în care funcționează automobilele electrice, ascultă acest episod din podcast-ul nostru BMW.

„CHANGING LANES” – DESCOPERĂ PODCASTUL BMW!

  • Este sustenabil şi prietenos cu mediul datorită emisiilor mai scăzute (sau zero) şi costurilor mai mici de utilizare în comparaţie cu automobilele tradiţionale cu combustie internă.
  • Modurile eDrive – oferă o experienţă de condus electrică imbatabilă.
    Hybrid Drive Predictiv – permite utilizarea energiei electrice în funcţie de destinaţia stabilită în sistemul de navigaţie. Poţi conduce în mod exclusiv electric pe traseul ales, cu emisii zero, în special în aglomeraţiile urbane.
  • Sistem ConnectedDrive inovator.
  • Avantaje oferite prin subvenţii guvernamentale.
  • Sisteme auxiliare opţionale de încălzire şi răcire – trebuie doar să stabileşti preferinţele şi interiorul vehiculului va ajunge eficient la temperatura dorită.
  • Încărcare facilă – automobilele electrice te ajută să economiseşti timp, pentru că bateria se încarcă în timp ce tu eşti la birou sau acasă.

Consum de energie şi emisii de CO₂.

BMW iX xDrive50:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: sub 21
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW i4 eDrive40:
Consum de energie, în kWh/100 km: 16,5
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 0

BMW iX3:­
Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5 - 18,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrids:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1.3 - 1.9
Emisii medii de CO2, în g/km: 30 – 41
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16.1 - 18.7

BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrids:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1.3 - 2.2
Emisii medii de CO2, în g/km: 30 – 41
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16.3 - 19.2

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

PENTRU CĂ VIITORUL CERE MAI MULT DECÂT UN CONCEPT.
Explorează strategia de electrificare BMW.