Descoperă pozițiile deschise în cadrul echipei noastre și aplică la cea care ți se potrivește cel mai bine! Mult succes!

JOBURI VACANTE.

Consilier Vânzări

Departament: Vânzări
Locatie: Pitești

Prin responsabilitate, apreciere, transparență, încredere și deschidere, BMW înțelege să îmbunătățească vieți și comunități. Acestea sunt valorile brand-ului și valorile noastre, la dealer-ul BMW Auto Cobălcescu.

Vino în echipa noastră și descoperă un mediu dinamic, unde „plăcerea de a conduce” definește și modul în care îți conduci viața. Dacă ești din Pitești sau împrejurimi, ai experiență în vânzări și vrei să ai un impact pozitiv asupra oamenilor, trimite-ne CV-ul tău până pe 20 noiembrie 2020.

APLICĂ ACUM.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant Auto Cobălcescu te va contacta în curând.

  Informaţii de contact

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.