ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile noastre BMW M Performance scot în evidenţă automobilul tău BMW în moduri unice şi care stârnesc emoţie. O gamă largă de accesorii completează aspectul, creează un sunet mai puternic şi sporesc dinamismul automobilului tău BMW.

Noul BMW M2 Coupé[1] este o combinaţie irezistibilă dintre o dinamică, o putere şi o agilitate care îţi taie respiraţia şi plăcerea de a conduce în orice moment. Accesoriile exclusiviste BMW M Performance reprezintă un plus ideal, care subliniază şi mai mult caracterul sportiv al automobilului şi plăcerea de a conduce.

EMOŢIE PURĂ.

Ornamentele grilei de admisie frontale M Performance, fibră de carbon, dreapta.

Spoiler spate BMW M Performance, fibră de carbon.

Extensie praguri laterale M Performance, fibră de carbon, dreapta.

Splitter frontal M Performance, fibră de carbon, centru.

DESCOPERĂ ACCESORIILE BMW M PERFORMANCE.

Accesoriile BMW M Performance aduc senzaţia emoţionantă de motorsport pe şosea. Îţi poţi proiecta propriul BMW individual cu accesoriile exclusive. Acestea oferă calitate supremă pentru performanţă optimă şi un design sportiv distinctiv, împreună cu siguranţă şi durabilitate maxime.

Descoperă acum

Primul BMW M3 Competition Touring cu M xDrive combină performanţele uluitoare ale unui BMW M3 cu flexibilitatea şi funcţionalitatea unui BMW Touring. Beneficiind de avantajul tehnologiilor utilizate în motorsport, performanţele şi dinamica de excepţie sunt de la sine înţelese. Accesoriile exclusiviste şi personalizate BMW M Performance sunt un plus binevenit.

SPORTIVITATE FĂRĂ COMPROMISURI.

BMW M3 Touring cu accesorii M Performance.

Aripioare spate M Performance, negru lucios.

Splitter frontal BMW M Performance din fibră de carbon.

Spoilerul pentru plafon M Performance în negru lucios.

Capac M pentru oglinda exterioară, fibră de carbon, stânga.

Set complet pentru vară cu jante M Performance forjate Cross-spoke de 20”/21”, tip 1000 M, Bronz Frozen Gold.

Imediat cum pornesc în deplasare, BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring combină designul sportiv şi dinamica de condus la cel mai înalt nivel cu natura practică de zi cu zi. Accesoriile BMW M Performance se potrivesc perfect cu ADN-ul sportiv şi optimizează proprietăţile aerodinamice.

Seria 3 cu accesorii BMW M Performance.

Simte emoţia motorsport.

Accesorii BMW M Performance pentru alte modele.

Din lumea sporturilor cu motor în viaţa de zi cu zi.

THE X7

THE X7.

Fascinaţia pentru BMW X7 provine dintr-o combinaţie de putere, confort de lux şi design îndrăzneţ. În combinaţie cu accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate, uneori confecţionate manual, rezultatul este un Sports Activity Vehicle personalizat, cu un caracter puternic.

Capace oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon.

Confecţionat manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace M Performance pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă sportivă individuală.

Spre produs

Ornamente M Performance pentru ţeava de eşapament, negru mat.

Creează accente uluitoare: Confecţionate din oţel inoxidabil cromat negru mat de înaltă calitate, ornamentul M Performance pentru ţeava de eşapament face ca spatele automobilului să aibă un aspect şi mai sportiv.

Spre produs

Grilă frontală M Performance, negru.

Caracter puternic: Grila frontală M este confecţionată din lamele negru lucios prinse într-un cadru de aceeaşi culoare. Aceasta conturează partea din faţă a automobilului, creând un aspect mai puternic şi mai agresiv. Pentru un aspect unic care lasă o impresie clară.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat, roată de iarnă cu anvelopă.

Jantele M sportive din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat asigură un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 9,5 J x 22, cu anvelope 275/40 R22 107V XL şi set complet de roţi spate de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, jante de 10,5J x 22, cu anvelope 315/35 R22 111V XL.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 754 M, bicolore (Gri Orbit, lucioase), set complet de roţi de iarnă.

Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 754 M, sunt vopsite în Gri Orbit Bicolor lucios şi conferă automobilului un aspect deosebit de sportiv şi exclusivist. Disponibile în set complet de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 9,5J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 285/45 R21 113V XL RSC.

Spre produs

Volan M Performance.

Detalii captivante: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie sport excelentă şi control optim. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.

Spre produs

THE 7

THE 7.

Eleganţa pură şi experienţa multisenzorială se îmbină în noul BMW Seria 7 Sedan pentru a oferi o experienţă de condus cu adevărat premium. Pentru a adăuga accente din sporturile cu motor, descoperă opţiunile de design personalizate oferite de accesoriile BMW M Performance.

Jante M aerodinamice de 21”, tip 909 M, bicolore, set complet de roţi pentru iarnă.

Jantele aerodinamice M de înaltă calitate de 21” tip 909 M bicolore (Jet Black, lucioase) dau automobilului un aer exclusivist prin aspectul lor rafinat. Set complet de roţi pentru iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 9 J x 21 cu anvelope de 255/40 R21 102H XL în faţă şi de 10,5 J x 21 cu anvelope de 285/35 R21 105H XL în spate.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară.

Jantele M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M sunt proiectate în Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 9 J x 20 cu anvelope de 255/45 R20 105Y XL în faţă şi de 10,5 J x 20 cu anvelope de 285/40 R20 108Y XL în spate.

Spre produs

THE M8.

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé combină genele M cu cel mai înalt nivel de exclusivitate. Formele create prin designul avangardist definesc un nou look pentru maşinile sport de lux în 4 uşi. Componentele personalizate confecţionate din fibră de carbon şi alte materiale de lux conturează la rândul lor aspectul exclusivist.

Priză de aer M, fibră de carbon.

Sportiv, dar şi individual. Priza de aer M este confecţionată din fibră de carbon premium. Un detaliu de design elegant în părţile laterale ale automobilului.

Spre produs

Ataşament faţă M Performance din fibră de carbon.

O declaraţie fermă: Spoilerul frontal M confecţionat din 100% fibră de carbon subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toţi cei care refuză compromisul.

Spre produs

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale BMW M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată 100% manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual. Are logo „M8”.

Spre produs

Spoiler M spate din fibră de carbon.

Şi mai impresionant: Spoilerul spate M din fibră de carbon accentuează aspectul dinamic şi de înaltă calitate al maşinii. Fibra de carbon este un material inovator care scade greutatea automobilului şi în acelaşi timp îl face foarte rezistent. În plus, datorită faptului că este creat în mod meticulos din fibră de carbon de înaltă calitate lucrată manual, spoilerul spate se potriveşte perfect cu designul automobilului, precum şi cu celelalte echipamente din M fibră de carbon.

Spre produs

Capac M pentru oglinda exterioară, din fibră de carbon.

Setează tonul potrivit cu o construcţie de ultimă generaţie. Capacele oglinzilor exterioare M sunt fabricate integral din fibră de carbon şi sunt realizate manual minuţios. Designul lor dinamic şi premium exclamă imediat: personalitatea este totul.

Spre produs

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 863 M, Gri Ferric mat, set complet de roţi pentru vară.

Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 863 M sunt finisate în Gri Ferric mat, au logo „M” colorat şi conferă automobilului un aspect foarte sportiv. Acestea sunt disponibile ca set de roţi pentru vară, care include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope cu dimensiunile 9,5 J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL în faţă şi 10,5 J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL în spate.

Spre produs

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.
Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor, serviciilor şi accesoriilor M Performance pentru automobilul tău BMW. Contactează acum BMW Auto Cobălcescu !

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M2 Coupé[3]:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,6 – 10,2
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 218 – 231

BMW M3 Competition Touring:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 10,1 – 10,4
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 229 – 235

BMW Seria 3 Sedan:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,3 – 8,5
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 29 – 192

BMW Seria 3 Touring:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,4 – 8,8
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 31 – 197

BMW X7:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7 – 12,9
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 203 – 292

BMW Seria 7 Sedan:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,0 – 6,8
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 22 – 178

BMW M8 Gran Coupé:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,7 – 11,0
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 174 – 251

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

[3] Cifrele sunt provizorii; orice cifre lipsă nu erau disponibile la data publicării.

[1] Nu toate componentele prezentate sunt disponibile la momentul lansării pe piaţă. Folia prezentată nu face parte din programul de piese M Performance.

[2] Janta afişată va fi disponibilă din iunie 2023.