Pentru ca automobilul tău BMW să rămână un automobil BMW.

În fiecare zi, automobilul tău BMW oferă performanţe înalte şi, dacă doreşti să menţii funcţionalitatea acestuia la un nivel ridicat, toate componentele trebuie să se integreze perfect. Iată de ce trebuie să alegi piese originale BMW: performanţele perfecte nu pot fi atinse decât dacă toate piesele corespund precis cerinţelor fiecărui model BMW în parte. Toate piesele originale BMW

sunt supuse aceloraşi standarde de calitate ca automobilele BMW – de la planificarea construcţiei până la asigurarea calităţii. Precizia şi manopera de înaltă calitate pentru fiecare piesă originală BMW garantează că toate componentele din automobilul tău BMW interacţionează perfect unele cu celelalte – pentru performanţe optime şi un maxim de siguranţă şi durabilitate.

* pentru Piese originale BMW noi

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma în privinţa tuturor produselor şi serviciilor necesare automobilului tău BMW. Păstrează-ţi mai mult timp pentru lucrurile plăcute ale vieţii şi programează-te comod la BMW Auto Cobălcescu!

PIESE ORIGINALE BMW NOI. DOAR CE E MAI BUN PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW.

În caz de uzură, deteriorare sau defecţiune, BMW oferă piesa originală BMW nouă potrivită perfect fiecărei componente de la lansarea modelului până la cel puţin 12 ani de la întreruperea fabricaţiei – asigurând astfel fiabilitate, păstrarea valorii şi plăcerea de a conduce. Pentru întreaga durată de viaţă a automobilului.