VIAŢA ESTE O DECLARAŢIE.

Viaţa este plină de experienţe şi te poţi bucura de acestea din plin. Vei cuceri noi terenuri, vei simţi adrenalina pulsând în fiecare minut şi-ţi împingi limitele mai mult, cu fiecare nouă zi. Poţi obţine tot ceea ce visezi, iar astfel opţiunile tale sunt nelimitate – indiferent de calea pe care alegi să o urmezi. Libertatea şi stilul nu cunosc limite.

Răsfoiește catalogul digital BMW Lifestyle 2020

COLECȚIA BMW GOLFSPORT.

PRECIZIE. MOMENTUL ÎN CARE TOTUL ESTE PERFECT.

Îți place provocarea oferită de concentrarea absolută? Colecția BMW Golfsport o acceptă. Această atitudine este subliniată vizual de moda de blocare a culorilor. Croiala clasică și ffinisajele de înaltă caliatate asigură eleganță și performanță sportivă în punctul tău de concentrare.

COLECȚIA BMW YACHTSPORT

LIBERTATE. DESCOPERIREA DE NOI ORIZONTURI.

Pentru un aspect sigur pe sine și încrezător, pe apă și pe uscat. Atmosfera maritimă a colecției BMW Yachtsport îmbină stilul și discreția în aspectul perfect pentru a porni într-o călătorie pe mare. Impresionant - nu doar atunci când navighezi.

COLECȚIA BMW CLASSIC.

LEGENDE. ADMIRAȚIA CARE NU SE TERMINĂ NICIODATĂ.

Legendele au umbre lungi: Colecția BMW Classic integrează spiritul mărețelor legende BMW din timpuri de mult apuse. Un design inovator, care să te conducă plin de măiestrie între victorii și tehnologie inovatoare - fascinația trăiește neîntrerupt până în ziua de astăzi Colecția BMW Classic reinterpretează precursorii istorici și aduce istoria BMW în prezent prin intermediul unui design inconfundabil și a unor detalii neobișnuite. Aceasta transformă trecutul într-o experiență nouă pentru fanii BMW - în întreaga lume și cu fiecare articol.

„Transformă plăcerea de a conduce în partenerul tău zilnic.”

CALITATEA SE AFLĂ ÎN DETALII.

Colecţiile noastre ne reflectă pasiunea pentru automobile şi mobilitate. Expertiza şi experienţa pe care le avem în ambele domenii se disting în designul, materialele şi detaliile articolelelor noastre. Pentru că, doar în acest mod plăcerea de a conduce poate să devină partenerul tău de zi cu zi – fie la ocazii speciale, fie pentru sport sau în viaţa de zi cu zi.

VARIETATEA ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ SURSĂ DE INSPIRAŢIE.

Descoperă şi celelalte colecţii ale noastre.

COLECŢIA BMW M MOTORSPORT.

Negrul şi albul sunt culorile de bază, care oferă acestei colecţii un aspect premium. Folosirea constantă a benzilor specifice M şi contrastele puternice dintre alb şi negru reprezintă elementele cheie ale noii colecţii BMW M Motorsport. Toate produsele au evidenţiată în mod proeminent marca în formă de logo şi de inscripţie.

COLECŢIA BMW I.

Inovatoare, neobişnuită şi durabilă – universurile tematice ale Colecţiei BMW i indică drumul spre viitor într-un stil încrezător. Aici, materiale inovatoare, noi senzaţii tactile şi tendinţe de design ca reciclarea sunt realizate într-un stil elegant şi clasic.

COLECŢIA BMW PENTRU COPII.

Gama largă şi diversificată de produse oferită de Colecţia BMW pentru copii reprezintă o dovadă clară: nimeni nu este prea tânăr pentru a se bucura de plăcerea de a conduce. Designul inteligent care este destinat copiilor garantează distracţie şi emoţie – şi aprinde bucuria în ochii celor mici.

MINIATURI BMW.

Miniaturile BMW integrează designul BMW emblematic în interioarele lor sofisticate. Cu detaliile bogate şi calitatea unică, aceste miniaturi reprezintă un tribut adus eroilor din lumea auto. Planurile designerilor BMW transformă miniaturile BMW în elemente de design preţuite atât de colecţionari, cât şi de fanii acestei mărci de automobile.

MAI MULTE PRODUSE.

TRICOU CU LOGO „BMW” PENTRU FEMEI.

Cu mâneci scurte, imprimeu şi umeri căzuţi.

CEAS BMW SPORT CHRONO ALBASTRU.

Ceas cronograf cu display-uri în designul grilei BMW şi cu cadran albastru.

JACHETĂ BMW PENTRU BĂRBAŢI.

Jachetă căptuşită de vară, cu guler de student.

Jachetă căptuşită de vară, cu guler de student.

Jachetă cu două feţe: o faţă roşie cu logo „BMW M” presat în material şi guler cu croială structurată.

Tricou polo cu logo „BMW” pentru bărbaţi.

Tricou polo cu logo „BMW” printat în două culori.

Geamantan BMW M.

Creat din material rigid rezistent la apă, inspirat de plafonul seriei BMW M.

Eşarfă de vară BMW.

Creată din mătase artificială Rayon fină, ţesută în două culori şi cu margini cu franjuri.

Scuter electric BMW.

Poate fi depozitat în orice portbagaj datorită mecanismului de pliere. Cu amortizor pentru roata faţă, lumini integrate în faţă şi spate şi două sisteme diferite de frânare. Programele de mers pot fi configurate cu ajutorul unei aplicaţii.

Portmoneu orizontal Montblanc pentru BMW.

Portmoneul din piele cu fermoar are model din piele „Montblanc pentru BMW” şi căptuşeală Jacquard în Albastru Royal cu model „Montblanc pentru BMW”.

CATALOGUL BMW LIFESTYLE.

Urmează-ţi stilul – pagină cu pagină. Descoperă colecţiile noastre în catalogul cuprinzător BMW Lifestyle.

Răsfoiește catalogul digital BMW Lifestyle 2020

DESCOPERĂ BMW LIFESTYLE PE INSTAGRAM.

Poţi găsi mai multe de la BMW Lifestyle pe contul nostru de Instagram, bmwlifestyle. Scanează eticheta cu nume şi urmăreşte-ne sau pur şi simplu caută #myBMWLifestyle pentru a descoperi toate postările noastre.