Modelul tău BMW este mai vechi de 5 ani? Dacă da, BMW Service 5+ îţi oferă soluţia ideală pentru menţinerea siguranţei şi valorii modelului tău BMW. Fie că este vorba de o verificarea a automobilului sau în caz de uzură – cu BMW Service 5+ beneficiezi de lucrările de care ai nevoie cu o reducere pornind de la 15% din preţ. Profită de condiţiile avantajoase şi de senzaţia plăcută de a şti că modelul tău BMW este în cele mai bune mâini cu putinţă. #whateverhappens

CE ESTE BMW SERVICE 5+?

BMW Service 5+ este o ofertă exclusivă pentru modelele BMW cu o vechime de cel puţin 5 ani. Fie că ai nevoie de un schimb de ulei sau de verificarea frânelor: preţurile noastre atractive includ manopera, precum şi toate piesele originale BMW.

BMW SERVICE 5+ DINTR-O PRIVIRE.

Suntem partenerul ideal pentru a te asista şi pentru a ne asigura că te vei bucura în continuare de plăcerea pură de a conduce modelul tău BMW mult timp de-acum încolo. Cu BMW Service 5+, îţi oferim un serviciu pe cât de calitativ, pe atât de eficient din punct de vedere al costului, graţie expertizei specialiştilor BMW şi utilizării pieselor originale BMW.

Ca procedură standard, verificăm nivelul unor lichide precum uleiul de motor, lichidul de frână şi lichidul de parbriz. De asemenea, sunt incluse şi verificări ale caroseriei, anvelopelor şi ale sistemelor de frânare şi de iluminare a automobilului.*

* Gama de servicii poate varia în funcţie de serie, model, tip de motor şi interval de service. Toate serviciile sunt disponibile individual sau ca pachet.

Verificările incluse sunt următoarele:

 • Service microfiltru
 • Service inserţie filtru de aer
 • Schimb de ulei
 • Service frâne
 • Service filtru de combustibil
 • Service bujii
 • Înlocuirea lamelelor ştergătoarelor din faţă şi din spate

* Verificările sunt disponibile individual sau ca pachet.

Oferim piese originale BMW recondiţionate pentru următoarele componente:

 • Motoare
 • Transmisii automate
 • Casete de direcţie
 • Turbocompresoare
 • Transmisii manuale
 • Demaroare
 • Generatoare

* Verificările sunt disponibile individual sau ca pachet.

ESTE BMW SERVICE 5+ DISPONIBIL PENTRU MODELUL MEU BMW?

BMW Service 5+ este disponibil pentru anumite modele BMW cu o vechime de cel puţin 5 ani (măsurată de la data primei înmatriculări sau de la data programării în service). Află ce serii de modele sunt incluse în oferta noastră exclusivă:

Model series Model

Seria 1

E81 / E82 / E87 / E88 / F20 / F21

Seria 2

F22 / F23 / F45 / F46

Seria 3

E90 / E91 / E92 / E93 / F30 / F31 / F34

Seria 4

F32 / F33 / F36

Seria 5

E60 / E61 / F10 / F11 / F07

Seria 6

E63 / E64 / F12 / F13 / F06

Seria 7

E65 / E66 / F01 / F02 / F03 / F04 / G11 / G12

X

E70 / E71 / E72 / E84 / F15 / F16 / F25 / F26 / F48

Z

E89

M

F80 / F82 / F83 / F85 / F86 / F87

i

I01 / I12

*Pentru modele mai vechi de 5 ani.

BMW SERVICE 5+: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

BMW Service 5+ este o ofertă cu discount pentru diferite servicii pentru automobile cu o vechime de cel puţin 5 ani. Poţi alege din mai multe opţiuni diferite de servicii. Serviciul „Uzură” acoperă verificarea şi înlocuirea pieselor cu grad ridicat de uzură, cum ar fi microfiltrele sau bujiile, cu piese originale BMW. Serviciul „Verificare automobil” include o examinare detaliată a automobilului tău cu ajutorul unor instrumente de diagnoză inovatoare, iar cu „Value Repair” sunt efectuate orice reparaţii necesare folosind piese originale BMW recondiţionate. Astfel, ne asigurăm că modelul tău BMW este readus la o stare perfectă.

BMW Service 5+ nu este ceea ce cauţi? Cea mai bună alternativă este BMW Service Inclusive. Selectează o perioadă de valabilitate şi/sau un număr de kilometri şi vei avea acces la toate serviciile din pachet la un preţ fix. Astfel, economiseşti mai mulţi bani în comparaţie cu plata individuală a diferitelor servicii.

Toate piesele originale BMW au o garanţie de doi ani, inclusiv costurile manoperei. Cerinţele de calitate şi toleranţele de fabricaţie ale pieselor originale BMW sunt, în general, mai stricte decât cele ale pieselor generice, chiar şi ale pieselor generice oferite de acelaşi furnizor. În plus, toate intervalele de întreţinere BMW sunt bazate pe durata de viaţă a pieselor originale BMW.

Exemple:

 • Filtre de aer: multe filtre de aer generice sunt proiectate să reziste un an, filtrele de aer BMW sunt proiectate să reziste doi ani. Intervalele de întreţinere BMW sunt bazate pe durata de viaţă a filtrelor de aer originale BMW.
 • Ştergătoarele de parbriz: arcuirea ştergătoarelor originale BMW se potriveşte perfect cu parbrizul modelului în cauză. Ştergătoarele generice nu se potrivesc perfect, deoarece sunt concepute pentru mai multe mărci şi modele diferite (numărul de modele compatibile este indicat pe cutia ştergătoarelor de parbriz generice).
 • Frâne: Plăcuţele de frână originale BMW se potrivesc perfect cu modelul tău BMW datorită amestecului special din care sunt confecţionate. Acest lucru garantează performanţe excelente la frânare şi siguranţă maximă.