Experimentează service-ul într-un mod nou. Oricând. De oriunde. My BMW Service îţi oferă o gamă largă de servicii digitale pentru a-ţi face viaţa mai uşoară. De la programarea ta în service făcută online, la conectarea automobilului tău BMW şi aplicaţia My BMW, la predarea fără contact a cheii şi videoclipuri de service prin BMW Smart Video Communication. BMW Pay este

o nouă completare. Funcţia completează gama de servicii digitale şi îţi oferă tot ce vrei dintr-un sistem de plată online modern. Toate ofertele service My BMW au un lucru în comun: Sunt smart şi inovatoare şi-ţi uşurează viaţa de zi cu zi.

My BMW Service.

PROGRAMARE ONLINE.

Programările se fac mai uşor ca niciodată: acum, cu BMW programare online, poţi să-ţi faci oricând programarea cu doar câteva clicuri de pe site-ul web sau cu aplicaţia My BMW - foarte repede şi oricând vrei.

APLICAŢIA MY BMW.

Cu aplicaţia My BMW rămâi conectat la automobilul tău BMW chiar şi când nu eşti în interiorul său. Aplicaţia planifică călătorii ţinând cont de situaţia curentă din trafic şi te avertizează să pleci în timp util. În cazul în care ai nevoie de asistenţă, transmite automat locul unde te afli şi date despre automobil, astfel încât să poţi primi ajutor cât mai repede posibil şi non-stop. Aplicaţia îţi aminteşte şi să faci o nouă programare în service şi oferă multe alte funcţii care sunt extinse în mod constant.

RECEPŢIE DIGITALĂ ÎN SERVICE.

Acest serviciu este acum disponibil non-stop. Ai opţiunea de a preda automobilul tău BMW la unul dintre terminalele noastre de la exterior fără contact. Pentru a realiza acest lucru, fă o programare prin telefon sau online la partenerul tău de service şi selectează recepţia în service fără contact. Cu câteva zile înainte de programare, vei primi un link prin care poţi efectua o pre-înregistrare. După această pre-înregistrare, vei primi un cod pentru predarea şi ridicarea cheii.

SMART VIDEO COMMUNICATION.

Datorită BMW Smart Video Communication, sistemul inovator de dialog video, poţi vedea pur şi simplu tot ce fac experţii noştri de service BMW. Pe durata reparaţiilor în service la partener a automobilului tău BMW, primeşti prin e-mail, SMS sau prin aplicaţia My BMW un video creat direct în atelier.
Indiferent unde te afli, poţi vedea uşor ce servicii de mentenanţă şi reparaţii suplimentare sunt necesare. Este inclusă o ofertă detaliată cu lucrările de service sugerate, pe care o poţi discuta cu experţii noştri sau o poţi aproba cu un clic.

BMW PAY.

Ultima caracteristică a My BMW Service completează serviciile digitale şi îţi oferă tot ce vrei dintr-un sistem de plată online modern. Plăteşte rapid şi în deplină siguranţă, primeşte confirmarea instantanee şi eşti la curent oricând cu fondurile tale cu maxim de transparenţă.

CONTACTEAZĂ-NE.

Completează formularul de mai jos şi dealerul tău BMW Auto Cobălcescu te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Informaţii pentru programare

  Informaţii de contact

  Informaţii despre maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către Auto Cobălcescu şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact Auto Cobălcescu, +40 374 102 410 , office@bmw-autocobalcescu.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.