Lumea este plină de trasee neexplorate pe care să le descoperi. Indiferent unde te duce drumul tău, te vei descurca cel mai bine cu roţile şi anvelopele originale BMW cu marcaj stea. Lasă-te inspirat de performanţele lor personalizate, demonstrate, durabile şi economice - mai ales când sunt în perfectă armonie cu componentele şasiului BMW şi cu sistemele adaptative pentru aderenţă şi performanţe maxime. #whateverhappens, se potrivesc perfect pentru nevoile tale. Ia parte la mobilitatea cu zero emisii şi bucură-te de plăcerea pură de a conduce.

ASIGURAREA BMW PENTRU ANVELOPE – INCLUSĂ PENTRU TOATE ANVELOPELE BMW.

Asigurare BMW pentru anvelope cu acoperire de până la 100% a costurilor pentru diferite tipuri de daune pe o perioadă de 36 de luni. Asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele marcate cu stea şi seturile complete de roţi achiziţionate de la partenerul tău BMW. În plus, asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la BMW şi înmatriculat începând cu martie 2020.
Asigurarea BMW pentru anvelope include:

  • Deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuţit (ex. cui sau sticlă spartă)
  • Deteriorări produse de lovirea bordurii
  • Daune provocate de acte de vandalism
  • Furtul anvelopelor
  • Acoperire
  • Despăgubirea pentru daune

Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate la pertenerul tău de service BMW.

Asigurarea BMW pentru anvelope este un produs Allianz Versicherungs-AG.

Indiferent unde te duce drumul: vrei să te asiguri că te bucuri de plăcerea pură de a conduce şi de linişte sufletească în orice moment. Aceasta este misiunea noastră. Şi din acest motiv ne concentrăm permanent pe dezvoltarea de noi tehnologii care să îţi asigure o călătorie mai confortabilă şi mai sigură.
#whateverhappens

IMPORTANŢA ANVELOPELOR CORESPUNZĂTOARE PENTRU FIECARE ANOTIMP.

DESCOPERĂ ROŢILE DE SEZON ŞI DISPOZITIVELE DISPONIBILE.

DESCOPERĂ CELE MAI BUNE ROŢI BMW PENTRU AUTOMOBILUL TĂU.

PROIECTATE PENTRU A ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

PRODUCŢIE.

AICI ESTE LOCUL ÎN CARE ÎNCEPE CĂLĂTORIA.

Nu vrem să reinventăm roata, ci mai degrabă să o aducem la perfecţiune. Acest spirit se simte în fiecare roată BMW originală. Fiecare roată reflectă standardele noastre ridicate de durabilitate şi limitele testelor dinamice, statice şi de simulare care depăşesc cu mult cerinţele legale. Rezultatul este o roată de înaltă calitate pe care te poţi baza în orice situaţie – cu un stil elegant şi cu un conţinut fără compromisuri.

MAI MULTE INFORMAŢII.

DESCOPERĂ TEHNOLOGII FASCINANTE.

MAI PUŢIN ZGOMOT, MAI MULTĂ PLACERE DE A CONDUCE.

Jantele originale BMW din aliaj uşor sunt echipate cu anvelope inovatoare şi au amortizare integrală a zgomotului pentru un confort acustic excelent. Un strat de spumă pe suprafaţa interioară a anvelopei absoarbe zgomotul produs de vibraţiile din cavitatea anvelopei, care este umplută cu aer, făcând-o să acţioneze ca un element de rezonanţă. Astfel se reduce substanţial zgomotul produs de cauciucuri care se percepe în habitaclu.

ELEGANŢĂ SOFISTICATĂ, OPTIMIZATĂ AERODINAMIC.

Jantele din aliaj uşor optimizate aerodinamic contribuie la construcţia uşoară şi reduc rezistenţa la frecarea cu aerul, sporind suplimentar eficienţa automobilului tău BMW. Suprafeţele lor preponderent închise contribuie la reducerea eficientă a turbulenţelor produse în jurul roţilor. Roţile Air Performance ajută la reducerea rezistenţei la frecare într-un mod foarte inovator şi combină proprietăţi aerodinamice optimizate cu un sentiment sofisticat de eleganţă sportivă.

DIAGNOSTICAREA DIGITALĂ A ANVELOPELOR BMW.

Diagnosticarea digitală a anvelopelor BMW oferă un calcul inteligent al stării anvelopelor pentru ca tu să rămâi în mişcare în orice moment (sunt necesare anvelope BMW originale cu marcaj cu stea şi cod QR). Senzorii sistemului transmit date despre presiunea în anvelope, temperatura şi viteza roţii pentru a prognoza durata de viaţă rămasă a anvelopei pentru fiecare roată în parte. Informaţiile corespunzătoare sunt apoi afişate pe afişajul de control, precum şi în aplicaţia My BMW. Acest lucru completează funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope prin preluarea indiciilor privind avarierea anvelopelor sau pierderile lente de presiune, reducând astfel riscul de perforare. Funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope analizează şi datele specifice privind anvelopele montate, inclusiv date privind producătorul, dimensiunile şi data producţiei, care pot fi scanate prin intermediul unui cod QR la fabrică sau la partenerul de service.

ETICHETA PENTRU ANVELOPE UE PE CARE TE POŢI BAZA.

De la 1 mai 2021, toate anvelopele vândute în UE au o nouă etichetă care arată conformitatea cu standardele UE. Acest lucru vă ajută să comparaţi performanţele anvelopelor atunci când faceţi o achiziţie.
EFICIENŢA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL: „A” este anvelopa cu cea mai mare performanţă, iar „G” este cea mai puţin performantă. Cu cât performanţa este mai mare, cu atât rezistenţa la frecare în timpul rulării este mai mică, se consumă mai puţin combustibil şi emisiile de CO2 sunt mai mici.
ADERENŢĂ PE TEREN UMED: O clasificare „A” înseamnă că anvelopele dumneavoastră au cea mai mare performanţă de aderenţă pe carosabil umed. „G” indică o performanţă mai scăzută de aderenţă pe carosabil umed. Cu cât aderenţa pe carosabil umed este mai bună, cu atât distanţa de frânare este mai scurtă.
EMISII DE ZGOMOT: Eticheta anvelopei specifică nivelul de zgomot extern de rulare în decibeli şi sub formă de una, două sau trei unde sonore. O undă neagră de pe etichetă indică cel mai înalt nivel de performanţă de zgomot, anvelopa aflându-se în limitele prevăzute de lege.

BINE DE ŞTIUT.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Trebuie să faceţi acest lucru chiar dacă presiunea în anvelope este monitorizată electronic.

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează BMW Auto Cobălcescu.

Prin asigurarea BMW pentru anvelope, primeşti automat şi fără costuri suplimentare protecţia optimă pentru anvelopele BMW cu marcaj stea.

Asigurarea BMW pentru anvelope cu rambursarea costurilor de până la 100% este valabilă timp de 36 de luni de la achiziţie şi include

  • toate seturile de roţi şi anvelope originale şi anvelopele cu marcaj stea achiziţionate de la BMW Auto Cobălcescu
  • toate anvelopele de vară montate din fabrică pe automobile noi de la Grupul BMW, înmatriculate pentru prima dată în iulie 2020 sau ulterior

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc. Un indicator de culoare permite verificarea mai uşoară a eficacităţii soluţiei speciale de curăţare fără acid. Produsul este potrivit pentru toate jantele BMW din oţel sau din aliaj uşor.

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU ROŢILE ŞI ANVELOPELE BMW.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW 530e**:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,3 – 1,7
Emisii medii de CO2, în g/km: 30 – 39

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare NEDC şi WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.