Calitatea roţilor şi a anvelopelor determină modul în care reacţionează pe şosea dezvoltările specialiştilor în suspensii BMW. Asfalt neted, macadam, zăpadă sau gheaţă? Anvelopele BMW originale marcate cu simbolul stea sunt furnizorul de servicii pentru automobilul tău pe orice suprafaţă. Interacţionând cu componentele suspensiei BMW şi cu sistemele adaptive, acestea asigură un nivel maxim de aderenţă şi performanţă, contribuind în acelaşi timp la obţinerea unor cifre scăzute de consum şi emisii.

SIGILIUL NOSTRU DE CALITATE.

Personalizate + testate

Toate anvelopele BMW avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model BMW şi poartă marcajul special în formă de stea. Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate.

Sportiv

Anvelopele marcate cu stea funcţionează în armonie cu componentele sistemului de suspensie şi cu sistemele adaptive BMW, asigurând aderenţă maximă şi performanţe excelente.

Economice + rezistente

Materialele speciale şi compoziţia anvelopelor ajută la scăderea consumului de combustibil, garantează confort sporit pe distanţe lungi şi reduc nivelul de zgomot din interiorul şi de la exteriorul automobilului tău BMW. Anvelopele marcate cu stea sunt extrem de rezistente, au un rating excelent şi sunt dotate cu tehnologia inovatoare Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor.

Inovatoare

Toate anvelopele aprobate BMW se situează în partea superioară a gamei. Tehnologii precum Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor + Cod QR oferă informaţii fiabile privind starea anvelopelor.

Producători de anvelope premium

Diferiţi producători, precum Goodyear, Dunlop, Michelin şi Pirelli, colaborează strâns cu departamentul de dezvoltare de automobile din cadrul BMW pentru a crea produse personalizate.

ASIGURAREA BMW PENTRU ANVELOPE – INCLUSĂ PENTRU TOATE ANVELOPELE BMW.

Asigurare BMW pentru anvelope cu acoperire de până la 100% a costurilor pentru diferite tipuri de daune pe o perioadă de 36 de luni. Asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele marcate cu stea şi seturile complete de roţi achiziţionate de la partenerul tău BMW. În plus, asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la BMW şi înmatriculat începând cu martie 2020.
Asigurarea BMW pentru anvelope include:

  • Deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuţit (ex. cui sau sticlă spartă)
  • Deteriorări produse de lovirea bordurii
  • Daune provocate de acte de vandalism
  • Furtul anvelopelor
  • Acoperire
  • Despăgubirea pentru daune

Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate la BMW Auto Cobălcescu.

Asigurarea BMW pentru anvelope este un produs Allianz Versicherungs-AG.

Indiferent unde te duce drumul: vrei să te asiguri că te bucuri de plăcerea pură de a conduce şi de linişte sufletească în orice moment. Aceasta este misiunea noastră. Şi din acest motiv ne concentrăm permanent pe dezvoltarea de noi tehnologii care să îţi asigure o călătorie mai confortabilă şi mai sigură.
#whateverhappens

IMPORTANŢA ANVELOPELOR CORESPUNZĂTOARE PENTRU FIECARE ANOTIMP.

DESCOPERĂ ROŢILE DE SEZON ŞI DISPOZITIVELE DISPONIBILE.

Set complet roţi de vară

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M în Jet Black Bicolor uni, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

M Performance Y-spoke de 20”, tip 795 M.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, tip 624 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate. Cu logo BMW M. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 669 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate şi lucioase pe partea vizibilă. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.

Spre produs

Jante M Performance forjate Multi-spoke de 20”, tip 732 M.

Jante M Performance forjate de înaltă calitate Multi-spoke de 20”, tip 732 M, Auriu Night Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.

Spre produs

Set complet roţi de iarnă

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M.

Jantă M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope runflat.

Spre produs

Jantă M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 740 M.

Jantă M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 740 M, în Gri Orbit Bicolor, lucioase, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Roată completă de iarnă, cu monitorizare a presiunii aerului din anvelopă.

Spre produs

Jantă BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 833.

Jantă BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 833, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Spre produs

Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 790 M.

Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 790 M, Gri Orbit Bicolor, lucioasă. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope runflat

Spre produs

Accesorii originale BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Spre produs

Capace pentru ventile BMW cu logo BMW.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo BMW.

Spre produs

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.

Spre produs

Lanţuri de zăpadă BMW Comfort.

Lanţurile de zăpadă BMW Comfort sunt uşor de montat şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă. Fiind perfect montate pe anvelope, nu necesită nici o protecţie suplimentară a jantelor, şi un cerc integrat din oţel face montarea să fie foarte facilă.

Spre produs

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu design sportiv M Performance.

Spre produs

Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

Setul intuitiv de mobilitate pentru anvelope BMW uşurează pornirea la drum în cazul producerii unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.

Spre produs

Sistem anti-furt pentru roţi BMW.

Sistemul de prezoane antifurt din calitate premium, este extrem de eficient, prezentând patru prezoane cu inscripţie specială BMW lucioasă. Prezoanele pot fi deschise doar cu unealta specială inclusă în pachet, astfel oferind protecţia optimă împotriva furtului de roţi.

Spre produs

Soluţie pentru curăţarea jantelor BMW.

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc.

Spre produs

DESCOPERĂ CELE MAI BUNE ROŢI BMW PENTRU AUTOMOBILUL TĂU.

PROIECTATE PENTRU A ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

The i5

Jantă M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M.

Jantă M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M, Gri Frozen Midnight.  Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jantă M aerodinamică de 20”, tip 939 M.

Jantă M aerodinamică de 20”, tip 939 M, Gri Midnight Bicolor, lucioasă. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8,5J x 20.

Spre produs

Jantă M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M.

Jantă M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante BMW din aliaj uşor Triplex-spoke de 19”, tip 933.

Jantă BMW din aliaj uşor Triplex-spoke de 19”, tip 933, în Argintiu Refined. Set complet de roţi de iarnă cu anvelopă şi sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 8,5 J x 19.

Spre produs

The i4

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, bicolor.

Jante M exclusive din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, Jet Black bicolor, lucioase. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, bicolor.

Jante exclusive M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, în Auriu Night bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M aerodinamice Double-spoke de 18”, tip 858 M, bicolor.

Jante M de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 858 M, Midnight Grey Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Spre produs

The iX1

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21", tip 877 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M în Jet Black Bicolor uni, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.

Spre produs

Jantă M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 838 M.

Jantă exclusivă din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 838 M, în Gri Midnight bicolor, lucioasă. Set complet roţi de iarnă, cu monitorizare a presiunii aerului din anvelopă.

Spre produs

Jantă BMW din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896.

Jantă BMW din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896, în Argintiu Refined. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 7 J x 17.

Spre produs

PRODUCŢIE.

AICI ESTE LOCUL ÎN CARE ÎNCEPE CĂLĂTORIA.

Nu vrem să reinventăm roata, ci mai degrabă să o aducem la perfecţiune. Acest spirit se simte în fiecare roată BMW originală. Fiecare roată reflectă standardele noastre ridicate de durabilitate şi limitele testelor dinamice, statice şi de simulare care depăşesc cu mult cerinţele legale. Rezultatul este o roată de înaltă calitate pe care te poţi baza în orice situaţie – cu un stil elegant şi cu un conţinut fără compromisuri.

Turnare.

Roţile BMW originale sunt turnate din aluminiu topit. Metalul lichid este turnat într-o matriţă, unde se răceşte înainte de a fi scos, monitorizat cu stricteţe prin cea mai nouă tehnologie computerizată, care garantează calitatea ridicată a roţilor noastre. Procesul de turnare reduce costurile şi permite un nivel ridic

Forjare şi frezare.

În procesul de forjare, roata este forjată dintr-o piesă solidă de aluminiu. Opţiunea vârf de gamă este frezarea întregului model al spiţelor după forjarea materialului de bază. Roţile forjate din aluminiu sunt cu 10 până la 20 de procente mai uşoare decât roţile turnate din aluminiu, permiţând un design mai delicat al spiţelor.

Turnare în flux.

Fluoturnarea este un proces de formare sub presiune. În timp ce roata turnată se roteşte, pe cilindrul interior se aplică presiune. Procesul întinde şi comprimă aluminiul. Aceasta creşte rezistenţa la tensionare şi face posibilă obţinerea unei grosimi deosebit de mici a jantei. Rezultatul este o roată extrem de uşoară şi stabilă. Oferă avantaje distincte în ceea ce priveşte rezistenţa la impact, deformarea prin alungire şi capacitatea portantă.

Subtăiere.

Această metodă poate fi utilizată şi pentru roţi forjate, şi pentru roţi turnate. Aici, masa roţii care nu are relevanţă structurală este redusă prin prelucrarea materialului din spiţe. Astfel se reduce suplimentar greutatea roţii şi se creează efecte premium de stil, deoarece tăietura între conexiunile spiţelor şi baza roţii conferă jantei stil şi un aspect tridimensional.

Design de suprafaţă.

Indiferent de tehnologia de fabricaţie, suprafaţa jantelor din aliaj uşor BMW originale poate fi prelucrată într-un număr mare de moduri diferite. Procesul de bază al acoperirii cu pulbere conferă jantelor rezistenţă la factorii de mediu, precum sarea corozivă folosită pentru deszăpezire. În trecut, jantele din aliaj uşor erau deseori comercializate cu vopsea argintie şi sigilate cu un lac transparent. În prezent, există numeroase modele şi rafinamente în portofoliul BMW, care necesită un proces de finisare sofisticat.

MAI MULTE INFORMAŢII.

DESCOPERĂ TEHNOLOGII FASCINANTE.

MAI PUŢIN ZGOMOT, MAI MULTĂ PLACERE DE A CONDUCE.

Jantele BMW originale din aliaj uşor sunt echipate cu anvelope inovatoare. Acestea au amortizare integrată a zgomotului. Un strat de spumă de pe suprafaţa interioară a anvelopei absoarbe zgomotele de rulare cauzate de vibraţiile de rezonanţă din camera goală a anvelopei. Astfel, se reduce nivelul de zgomot perceput în interiorul automobilului şi creşte considerabil confortul acustic.

ELEGANŢĂ SOFISTICATĂ, OPTIMIZATĂ AERODINAMIC.

Jantele din aliaj uşor optimizate din punct de vedere aerodinamic reduc greutatea şi scad rezistenţa la înaintare. Ca urmare, modelul tău BMW este mai eficient. Suprafeţele în mare parte închise reduc în mod eficient turbulenţa aerului în jurul roţilor.

DIAGNOSTICAREA DIGITALĂ A ANVELOPELOR BMW.

Diagnosticul digital BMW pentru anvelope realizează un calcul inteligent al stării anvelopelor (sunt necesare anvelope BMW originale cu marcaj stea). Senzorii din sistem transmit datele privind presiunea, temperatura şi viteza anvelopelor pentru a prezice durata de viaţă a fiecărei roţi în parte. Aceste informaţii sunt apoi afişate pe display-ul central şi în aplicaţia BMW. Aceasta completează sistemul de control al presiunii în anvelope prin detectarea oricăror indicii de deteriorare a anvelopelor şi pierderea lentă a presiunii, reducând astfel la minimum riscul de înţepături.

ETICHETA PENTRU ANVELOPE UE PE CARE TE POŢI BAZA.

Toate anvelopele vândute în UE au o etichetă care asigură conformitatea cu standardele UE (de la A la E, A înseamnă cel mai bun). Astfel, îţi este mai uşor să compari performanţele atunci când cumperi anvelope noi. EFICIENŢA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL: Cu cât clasa de performanţă este mai bună, cu atât sunt mai scăzute rezistenţa la rulare, consumul de combustibil şi emisiile de CO₂. ADERENŢĂ PE TEREN UMED: Cu cât aderenţa pe carosabil umed este mai bună, cu atât distanţa de frânare este mai scurtă. EMISII DE ZGOMOT: Zgomotul extern se referă la zgomotul produs de anvelopă la trecerea unei maşini şi se măsoară în dB (decibeli). Clasele de zgomot variază de la A (mai puţin zgomot în afara vehiculului) la B (mai mult zgomot).

BINE DE ŞTIUT.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Trebuie să faceţi acest lucru chiar dacă presiunea în anvelope este monitorizată electronic.

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează BMW Auto Cobălcescu.

Prin asigurarea BMW pentru anvelope, primeşti automat şi fără costuri suplimentare protecţia optimă pentru anvelopele BMW cu marcaj stea.

Asigurarea BMW pentru anvelope cu rambursarea costurilor de până la 100% este valabilă timp de 36 de luni de la achiziţie şi include

  • toate seturile de roţi şi anvelope originale şi anvelopele cu marcaj stea achiziţionate de la BMW Auto Cobălcescu
  • toate anvelopele de vară montate din fabrică pe automobile noi de la Grupul BMW, înmatriculate pentru prima dată în iulie 2020 sau ulterior

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc. Un indicator de culoare permite verificarea mai uşoară a eficacităţii soluţiei speciale de curăţare fără acid. Produsul este potrivit pentru toate jantele BMW din oţel sau din aliaj uşor.

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU ROŢILE ŞI ANVELOPELE BMW.

Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

Descoperă acum

Proactive Care, verificare şi întreţinere.

Serviciile noastre de anticipare detectează cu mult timp înainte momentul în care modelul tău BMW are nevoie de un service sau de o reparaţie. În caz de nevoie, vei fi contactat în timp util, astfel încât să poţi porni în orice călătorie fără griji.

Descoperă acum

BMW Service Inclusive.

Plăteşti o sumă fixă o singură dată şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat.

Descoperă acum

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW X5 xDrive40i:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,5 – 9,9
Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 192 – 224

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare NEDC şi WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.